Advertorial
3 dagen geleden gepubliceerd Door Robert Pieterman 0 comment
LESEFORTSCHRITT: 0%

Het komt zelden voor dat deskundigen het ergens over eens zijn: des te indrukwekkender is de triomfantelijke optocht van deze inlegzolen, die Nederland al weken veroveren.

MindInsoles zijn de wonder zolen van een Amerikaanse start-up, die op dit moment mensen met pijn en vermoeidheid aan beide kanten van de Atlantische Oceaan helpen! Het concept van deze speciale inlegzolen is even eenvoudig als ingenieus!

1 inlegzool is effectief voor meer dan 30 pijnfactoren en maakt het verliezen van gewicht kinderspel

Achter het product zit een groep befaamde Amerikaanse wetenschappers die de factor van pijn en gewichtsverlies in een holistisch perspectief hebben geplaatst. Dit betekent dat ze een binnenzool hebben ontwikkeld die de meeste pijnlijke punten uit één deel van het lichaam kan verlichten en die ook van gewichtsverlies kinderspel maakt³.

Je vraagt je waarschijnlijk af hoe dit te werk gaat? Deze 3 factoren maken inlegzolen dé pijn en gewichtsverlies allrounder:

  1. Het concept van inlegzolen is terug te voeren op de traditionele Chinese geneeskunde⁴: Het maakt gebruik van het feit dat ons zenuwstelsel door het hele lichaam met elkaar verbonden is. Wanneer een bepaald punt wordt gestimuleerd, heeft dit ook invloed op de rest van het lichaam.
  2. Het speciale effect tegen pijn komt door een nauwelijks merkbare permanente massage van de voetzool! De binnenzolen zijn voorzien van beweegbare rubberen noppen, waarvan het hart bestaat uit een kleine metalen plaat: Dit zorgt voor een nauwelijks waarneembare massage. Dankzij de massage sturen de zenuwen in de voet deze ontspanningsimpuls op de rug, in de armen en het hoofd. Het hele lichaam wordt zo gestimuleerd en losgemaakt. Spanningspijnen en zelfs vermoeidheid worden verlicht zonder uitgebreide behandeling.
  3. De zolen zijn overgewicht eters! Dat kom doordat de constante activering van de zenuwbanen ook de stofwisseling op gang brengt. Zelfs als u alleen in uw schoenen op het werk op de bureaustoel zit, is het effect effectief: u verliest gewicht omdat uw stofwisseling vet voor u verbrandt!

Artsen zijn enthousiast – bespaar duizenden euro’s dankzij MindInsoles

De medische wereld is enthousiast over het product omdat de effectiviteit ervan zo eenvoudig en duidelijk bewezen zijn. Maar de experts benadrukken ook een ander effect: Alhoewel de inlegzolen nooit een compleet medisch team kan vervangen bieden de inlegzolen een ergonomisch en vooral economisch optie voor mensen die last hebben van spanning of vermoeidheid!

Voedingsdeskundigen raden deze inlegzolen sterk aan

Voor mensen die willen afvallen zijn de MindInsoles een echte openbaring. Vaak hebben deze mensen last van spanning of vermoeidheid. Met MindInsoles inlegzolen kan u nu twee vliegen in één klap slaan, vandaar dat voedingsdeskundigen deze inlegzolen nu sterk aanbevelen! Door u te helpen gewicht te verliezen, verminderen MindInsoles in principe uw gevoeligheid voor spierpijn. Tegelijkertijd helpen de inlegzolen om uw algehele gevoeligheid voor pijn drastisch te verminderen, zodat u twee keer profiteert van het MindInsoles principe.

Ontspanning voor geest en ziel: MindInsoles-dragers zijn gelukkiger, productiever en minder gestrest.

Waarom dit zo is, is makkelijk te verklaren: uit studies is gebleken dat pijnstoornissen niet alleen pijn doen, maar ook een gevoelig effect hebben op persoonlijke tevredenheid, productiviteit en stress.

De kosten die gepaard gaan met de pijn hebben ook een bijzonder sterke impact! Niet alleen fysiek maar ook economisch. Het aandeel dat Nederlanders uitgeven aan pijnstillers stijgt al jaren sterk en zal volgens expert niet minder worden². Tot €1200 per jaar is niet ongewoon voor mensen boven de 60 en nog duurder zijn de operaties die door de hoge eigen risico voor ouderen lastig te betalen is.

Meer dan normale inlegzolen

Het enige wat klanten hebben bekritiseerd is de prijs, die relatief hoog is op iets minder dan €40 voor „inlegzooltjes“. Veel kopers zijn zich er echter niet eens van bewust dat ze met MindInsoles niet zomaar „inlegzolen“ kopen, maar een echt medisch artikel. Alleen al de speciaal vervaardigde rubberen noppen zorgen ervoor dat MindInsoles ver verwijderd zijn van wat een normale „binnenzool“ normaal gesproken zou doen.

De fabrikant biedt ook een 30-dagen geld-terug-garantie, die door zowel experts als klanten wordt geprezen.

„Het briljante en fantastische aan de geld-terug-garantie is dat het de klant absolute vrijheid geeft. Hij of zij hoeft zich niet af te vragen of ze wel €40 aan inlegzolen wil uitgeven. ze hoeven zich alleen maar af te vragen of het €40 waard is om nooit meer pijn te lijden. Want als, tegen de verwachting in, de inlegzolen niet werken – dan hoeven ze niets te betalen“ – Jeroen F., bedrijfseconoom en medisch artikel expert

EDIT: Door de vele vragen die hier gesteld zijn, is het volgende bericht van de fabrikant: De inlegzolen zijn geschikt voor mannen & vrouwen. Bij elke levering zijn er standaardmaten die comfortabel kunnen worden afgesneden.

*UPDATE : Door toenemende populariteit is de voorraad al sterk verminderd. De productie van hoge kwaliteit houdt geen gelijke loop met de vraag. Als u MindInsoles nu wilt uitproberen tegen de proefprijs van € 38,99 (incl. 50% korting) en met de 30-dagen geld-terug garantie, is het de moeite waard om snel te zijn!